Емен – Херенвеен

Scorebg.com » Емен – Херенвеен

Прогноза за Емен – Херенвеен

Netherlands - Eredivisie

Прогноза Холандия – Ередивизия

Един от новаците в Ередивизи – Емен продължава да се надява някак си да стигне до спасението. Това все още не е изключено, но двете поражения от последните кръгове доведоха до сериозен спад в класирането и до утвърждаване на предпоследното място в него, така че тимът има необходимост от спечелване на точков актив и то в най-скоро време.

Емен

Радващото за него е, че и съперниците му от дъното не направиха нещо значително в този период като Екселсиор загуби всеки от последните си 5 сблъсъка, а Де Граафшап измъкна само точка от последните си 3, така че Емен в никакъв случай не е загубил много. Така изоставането на тима конкретно от Де Граафшап, който е първият тим над зоната на изпадащите, е само една точка, а след като вече изигра своя двубой от настоящия кръг, същият този съперник може да се озове в зоната на изпадащите като това ще се случи единствено при положение, че Емен се справи с Херенвеен.

В огромна спънка за тима на Дик Лукиен е на път да се превърне това, че инкасира страшно много голове в своите сблъсъци. Цели 68 дотук като няма нито един друг тим в цялото първенство с толкова много. Въпреки това Лукиен продължава да разчита на разкрепостена схема на игра и по всичко личи, че няма да промени стила си и в оставащите кръгове дори това да доведе до изпадане. Тимът му инкасира цели 11 гола във вратата си само в рамките на последните 3 кръга, което обяснява и натрупаните поражения.

Херенвеен

Покриването на линията от над 2.5 гола е нещо напълно обичайно за Емен, така че е изненадващо, че коефициентите за една такава развръзка в домакинството на Херенвеен, са около 1.50. „Сърцата“ са в средата на таблицата като имат много добър поглед не само към горната половина, а и към завършване на позиция, която да ги прати в „Лига Европа“.

Добавяйки и това, че всички тимове пред тях с изключение на ПСВ, Фейенорд и Витес вече изиграха мачовете си от кръга, то спечелването на визитата на Емен няма да им позволи веднага да стигнат до прогрес по отношение на изкачване в таблицата, но ще ги доближи само на точка от 9-ия – Вилем и на 3 от плейофите за „Лига Европа“. Изненадващо при първата си среща през сезона тези отбори си размениха само по гол и поделиха точките, а тук развръзката ще е много по-зрелищна.

лига: Холандия – Ередивизия
среща: Емен – Херенвеен
прогноза: над 2.5
коефициент:1.50 от bet365
Статус:Загубен

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *