Екселсиор – Витес

Scorebg.com » Екселсиор – Витес

Обоснова прогноза за Екселсиор – Витес

Netherlands - Eredivisie

Прогноза Холандия – Ередивизия

Екселсиор не се радва на най-блестящите резултати и въпреки това е в една благоприятна позиция. Още в самото начало на сезона този отбор имаше една ясно изразена цел и тя беше свързана единствено с оцеляването. За сега тимът се движи по план и със спечелените 9 точки е на дистанция от две пред зоната на изпадащите.

Екселсиор

Все по-често сблъсъците с негово участие започват да се превръщат в голови фиести, а сумарният брой на попаденията в тях достигна впечатляващите 26 или средно по над 3 на всеки един.

Този тим не е нито от онези от най-висока класа в страната, нито пък от най-слабите. 13-та му позиция в подреждането говори по-скоро за близост със зоната на изпадащите, но това не е точно така. Много интересна се очертава да е битката за местата в горната половина на класирането през този сезон, а резултатите в изминалите едва 8 кръга доведоха до много сериозна близост между отборите.

Така, както е на 13-о място в подреждането (Екселсиор), излизащ срещу 5-ия – още към края на кръга двата тима може да са с изравнени точки и дори да се окажат съседи в подреждането, тъй като разликата между тях преди началото му е точно 3 точки.

Победа за Екселсиор ще направи точно това и ще прати тима в една още по-благоприятна за него орбита.

Витес

Няма никакво съмнение обаче, че той отстъпва в редица отношения на Витес и в края на сезона ще е доста далеч от този си съперник и като позиция, и като спечелени точки. Единственият отсъстващ от домакинските редици остава Месуд, който получи червен картон в миналия кръг, което значи, че на практика контузиите не играят никаква роля за Екселсиор на този етап.

Във Витес положението е коренно различно – повече от половин дузина футболисти са с травми, като сред тях: Мусонда, Матавш, Теландер, Бютнер, Беренс, Круйсвалк и Гонг. През последните години в съперничествата между Екселсиор и Витес не падат особено много попадения.

Предстоящото му издание идва в такъв миг, в който точката всъщност няма да е кой знае колко благоприятна и за двата участника. Домакините ще подходят малко по-смело и противно на очакванията ще са много дейни, желаейки точно спечелването на всичките точки, което да ги утвърди трайно в средата на таблицата. Този двубой ще се превърне в истински спектакъл на головете като и двата тима ще се разпишат.

лига: Холандия – Ередивизия
среща: Екселсиор – Витес
прогноза: гол/гол (да отбележат и дватата:Да)
коефициент:1.70 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *