Дунав Русе – Берое

Scorebg.com » Дунав Русе – Берое

Прогноза за Дунав Русе – Берое

Дунав Русе

Дунав Русе изостана страшно много и вече няма особено голяма перспектива пред себе си дори за това да се бори за завършване в средата на таблицата. Допълвайки и това, че тимът изпадна в много сериозна криза, за която принос имаше и намаляването на бюджета, то бъдещето пред него не е никак бляскаво. Незнайно как при всичките тези несполуки русенци се справиха с Царско село и то като гост в миналия кръг, печелейки с 2:1 и то насред столицата.

За техен най-голям късмет, спортното щастие им се усмихна в онзи единствен понеделнишки двубой, в който съумяха да осъществят и обрат, превръщайки в попадения и двата си точни удара в хода на целия двубой. Разграничавайки се от резултата, то Царско село демонстрира в пъти по-добър футбол като опасностите пред вратата на Милчо Макенджиев следваха една след друга. Къде благодарение на неговите вездесъщи намеси, къде благодарение и на пропуските на опонента, Дунав не инкасира повече попадения във вратата си и така си тръгна с трите точки. Това беше много, много важна победа за тима, която го отдалечи от дъното на таблицата.

Берое

Берое е от коренно различен калибър. Въпреки това старозагорци също са в криза. Точно тя доведе до треньорска рокада като на мястото на Александър Томаш застана добре познатият във футболните среди у нас – Димитър Димитров. Безкрайно изненадващо беше, че още във второто домакинство под негово ръководство тимът се пропука толкова безумно срещу Арда Кърджали и загуби с 1:0. Берое има страшно мнго неща, които да промени в играта си, за да стигне до желаните резултати.

Зелените“ имат чувствително превъзходство над този си съперник и не се вижда как ще пропуснат тази възможност да добавят много важни три точки на сметката си. Точно те ще имат сериозно превъзходство, което ще бъде оползотворено и ще донесе желаните дивиденти от мача.

прогноза: 2 @ 2.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *