Динамо Минск – Слуцк

Scorebg.com » Динамо Минск – Слуцк

Прогноза Динамо Минск – Слуцк

Потресаващите игри в първите кръгове все още натежават и не позволяват на Динамо да се насочи обратно към челните места. Въпреки това има сериозни наченки на подобрение в състава и същото до голяма степен се дължи на заставането на треньорския пост на Кучук. Беларуският треньор внесе няколко много сериозни промени, които още от дебютния му сблъсък започнаха да носят резултати.

Триумфът над Смолевичи с 3:1 беше много ценен за него и за футболистите му и така даде един много добър старт. С Кучук начело Динамо Минск ще се насочи към завръщането си на европейската сцена. Място в Топ 3 ще е нещо задължително, така че още в слеващите няколко кръга се предвиждат силни игри и записването на няколко поредни победи. Слуцк има много интересен за наблюдаване състав, който дотук е почти безгрешен.

Нигерийският централен нападател Умар Бала Мухамед прави истински фурор след като се разписа в последните два мача, а срещу Белшина го стори повече от веднъж. Той продължава обаче да има известни слабости с дисциплината като в два от мачовете през сезона дотук беше много близо до това да не завърши. Слуцк се пропуква все по-често в собствената половина, а срещу тим като Динамо Минск и то на неговия стадион, това ще се окаже решаващо за крайния изход. Момчетата на Кучук отново ще разгърнат най-добрия си футбол и ще се насладят на нова победа.

 

прогноза: 1 @ 1.57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *