Динамо Загреб – Горица

Scorebg.com » Динамо Загреб – Горица

Прогноза за Динамо Загреб – Горица

Динамо Загреб

Хърватският Динамо налага своето несъмнено превъзходство на местно равнище, а освен това вече взе скалпа и на един опонент на евро-сцената, така че се чувства все по-комфортно. Той изигра вече 5 двубоя като се наблюдава нещо много рядко срещано при изявите му – за толкова дълъг период от двубои да няма допуснат гол във вратата си. Най-накрая тази серия ще намери своя край като това ще се случи точно срещу този корав тим на Горица, който предизвика много позитивни мнения с изявите си в изминалите два кръга.

Той надигра съперника на ЦСКА от втория кръг на „Лига Европа“ – Осиек с безкрайно изразителното 3:1 с което записа и първата си победа през сезона. Динамо отново ще започне с 4-3-3 с: Ливакович, Пинто, Лескович, Перич, Леовац, Кадзиор, Адеми, Гояк, Оршич, Хайрович и Гавранович. Този състав на Динамо разполага с прекрасни качества в нападението си и до известна степен липса на такива на другия край. Треньорът Биелица беше поставен до стената след като в продължение на 70 минути неговият тим така и не съумя да намери вратата на грузинския Сабуртало в реванша на „Максимир“.

орица

Той направи няколко рокади в състава си, което доведе и до желания резултат – победа с 3:0. Точно при този резултат беше завършил и първият двубой, така че Динамо продължава да се наслаждава както на победната си серия, така и на тази без допуснат гол във вратата си. През миналата година зрелището в съперничествата между Динамо и Горица беше налице като и в двата случая по-титулуваният от тях стигна до победата – с 1:2 и 3:1.

Разполагайки с толкова сериозни футболисти в нападението си, за домакинството си на този опонент ще е прекалено лесно да се разпише на няколко пъти и то за пореден път. Тимът на Горица няма да стои безучастно в този сблъсък, а ще отговори с изненадващо разкрепостен футбол.

лига: Хърватска – Първа лига
среща:Динамо Загреб – Горица
прогноза:Карабах Агдам
коефициент:1.75 от с нова регистрация в melbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *