Де Граафшап – Хеервеен

Scorebg.com » Де Граафшап – Хеервеен

Прогноза за Де Граафшап – Хеервеен

Netherlands - Eredivisie

Прогноза Холандия – Ередивизия

 

Де Граафшап приема на своя „Виверберг“ един много сериозен съперник в лицето на Хеервеен, който изпадна в криза. Местният тим е един от най-върлите привърженици на това да се налагат холандски футболисти, като в целия им състав, включително и резервите, присъства само един, който е от друга държава и това е резервният вратар Етемади от Иран.

Неприятното за домакините е, че поради една или друга причина те не могат да разчитат на една немалка част от своите футболисти: Нюпорт, Серенсен, Клаасен, Абдулахи, Фреман. Въпреки това Граафшап навлезе в добра серия като спечели последните си два двубоя – срещу ВВСБ и Вилем. Това е и най-силната серия на тима от страшно дълго време насам, така че той има поводи за оптимизъм.

Хеервеен

Насреща застава Хееренвеен, който впечатли с головите си умения в изминалите няколко кръга и въпреки това не записа желаните резултати. Гостите играят много зрелищен футбол, изпъстрен с непрестанни атаки, но това не им носи особени позитиви поне дотук. Въпреки това те няма да изневерят на себе си и срещу Де Граафшап ще излязат с абсолютно същата игрова нагласа.

Сърцата“ са в забележителна серия от 4 последователни победи срещу този съперник като последната от тях дойде с резултат 5:1. Това, че са леко фаворизирани преди началото на това гостуване, в никакъв случай не означава, че те ще стигнат до победата, още повече, че съперникът им е в сериозен за своите възможности възход. И двата тима играят много офанзивен футбол и не се вижда защо да не направят поредно зрелище помежду си.

Точката няма да е никак добра алтернатива за всеки от тях, те ще са готови да рискуват и това ще доведе до наличието на много голове

лига: Холандия – Ередивизия
среща: Де Граафшап – Хеервеен
прогноза: над 3.5 гола
коефициент:2.50 от БЕТ365 България
Статус:Спечелен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *