Вилем – АЗ Алкмаар

Scorebg.com » Вилем – АЗ Алкмаар

Прогноза за Вилем – АЗ Алкмаар

Това е мачът на сезона за тези тимове, които не правят възможно най-добрия сезон, но въпреки това все още имат много добра възможност да стигнат до спечелването на купа. Напълно възможно е домакините да стигнат до участие в „Лига Европа“ посредством попадане в Топ 7 и последващо силно представяне в плейофите. На този етап изоставането им от споменатата позиция не е особено голямо – точно 5 пункта, а до края има достатъчно време, за да погледнат и по-нагоре в класирането.

АЗ Алкмаар

АЗ Алкмаар имаше своите съществени колебания преди няколко месеца, но в последно време се доближава все повече до най-добрите си години. Само преди няколко дни беше прекратена една безупречна серия на тима от 4 поредни победи в първенството, а за негово най-голямо съжаление провалът дойде точно срещу предстоящия съперник. Вилем нанесе много сериозен двоен удар през първата част когато в рамките на 15-тина минути поведе с 2:0, а през втората просто задържа аванса си.

АЗ Алкмаар върна едно попадение, но само дотам и така се стигна до първа загуба за тима от края на декември насам когато отстъпи на ПСВ Айндховен с 3:1. Всеки от 6-те сблъсъка през тази година завърши по много убедителен начин – с победа и изобилие от голове, като показателите на същия този холандски тим бяха направо фамозни.

Вилем

При всяка от тези си победи той запази вратата си без инкасиран гол, като в същото време винаги печелеше и с разлика от минимум два гола. Най-накрая се намери тим, който да го победи и това беше точно Вилем. Със сигурност обаче АЗ Алкмаар ще е напълно доволен да спечели и да загуби по една среща с този си съперник, но да бъде на печелившата страна в двубоя за купата.

От няколко години насам сблъсъците между тези отбори все по-често протичат с вкарването на малко голове, а големият залог в идния случай ще направи така, че подходът им да е по-дефанзивен и да доведе до развръзка с малко голове

лига: Холандия – Ередивизия
среща: Вилем – АЗ Алкмаар
прогноза: Под 3.5 гола
коефициент:1.75 от Мелбет
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *