Обсонована прогноза Брайтън – Борнемут

Scorebg.com » Обсонована прогноза Брайтън – Борнемут

Прогноза за Брайтън – Борнемут

Брайтън

Брайтън все още няма утвърден стил на игра точно срещу такива съперници. Тимът има много ясно виждане за това, че когато излезе срещу по-силни от себе си, то просто трябва да направи всичко по силите си, за да се надиграва с тях и да установи контрол върху топката, но точно срещу опоненти от калибъра на Борнемут среща много сериозни затруднения. „Черешките“ изпитват истинско удоволствие, когато попаднат в огледалната на тази ситуация. Чувстват се все по-добре в случаите, в които съперникът им поема инициативата и те са в състояние да използват най-вече скоростта на Райън Фрейзър и още няколко от атакуващите футболисти.

За това гостуване на Брайтън Еди Хау няма да може да разчита на: Даниелс, Гроневелд, Смит, Кели, Бруукс, Аке и Френсис. Освен това съвсем доскоро водещият голмайстор на тима – Хари Уилсън беше контузен, така че със сигурност не е в най-доброто си състояние. Това по никакъв начин няма да повлияе на Борнемут и точно в тази визита тимът ще излезе, ще разгърне най-добрия си футбол, ще надиграе опонента и ще извлече желания резултат.

В последната си визита на този опонент, „черешките“ се наложиха с 5:0 и записаха най-голямата си победа срещу „чайките“ от много, много дълго време насам. Предходният случай, в който те се наложиха, завърши с победа с 2:0. Повече от десетилетие „черешките“ се наслаждават на много добри резултати точно срещу този съперник.

Борнемут

Последният силен период за „чайките“ срещу Борнемут беше през 2007/08 година когато тимът записа две последователни победи срещу този опонент. Радващото за „черешките“ е, че Хари Уилсън е възстновен и ще започне от първия съдийски сигнал. С неговото въвличане в стартовия състав, тимът ще разчита на 4-3-3 с: Рамсдейл, Рико, Мефам, Кук, Стейси, Билинг, Гослинг, Станислас, Кинг, Уилсън и Соланке. Насреща им ще застане огледална формация с: Райън, Монтоя, Дънк, Дъфи, Бърн, Прьопър, Бисума, Мой, Тросард, Джаханбакш и Мопе.

Определено Брайтън няма някакво ясно изразено превъзходство, така че „черешките“ ще са в супер позиция да използват най-добрите аспекти от играта си и да увеличат точковия си актив.

 

 

прогноза: 2 (+0.5АХ) @ 2.20 при нова регистрация в efbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *