Бразилия 2014 прогнози – част 2

Scorebg.com » Бразилия 2014 прогнози – част 2

Бразилия 2014Бразилия 2014

Група Е
Видимо изглежда лесна за прогнозиране. Ясен фаворит в групата – Франция и сравнително лесно открояващ се втори отбор, този на Швейцария. Букмейкърите също са на това мнение спечелването на Франция се котира най-ниско сравнения другите отбори в група 21, срещу 101 за Швейцария, Еквадор 126 и невероятните 2501 за скромният отбор на Хондурас. Франция спечели 17 който бяха напълно достатъчно да заеме второто място в предварителна група I, след отборът на Испания. Швейцария ако не грешим бе първият Европейски отбор, който си осигури билет за Бразилия. За разлика от Хондурас, Еквадор има съвсем реални шансове да прескочи груповата фаза, но към момента нашата прогноза за победители в тази група са :

Нашата прогноза:
победител група: Франция
втори отбор:Швейцария

Група F
В тази група също може да се каже, че има изявен фаворит за първото място а според букмейкърите Аржентина е отборът е най-голям шанс за спечелването на трофея, след домакинът Бразилия с доста приличен при това коефициент 5.50. На този етап не класирането на 1/8 финалите изглежда почти невъзможно, независимо дали отборът ще заеме първо или второ място в група F. За нас си остава фаворит за спечелването на групата. Интересно е кой ще заеме второ място? Тук борбата ще е между Босна и Херцеговина и Нигерия, според нас. Залагаме на Босна и Херцеговина да бъде приятната изненада на това Световно първенство, въпреки липсата на всякакъв опит на такъв форум.

Нашата прогноза:
победител група: Аржентина
втори отбор:Нигерия

Тук също като група Е ситуацията изглежда повече от ясна. Няма какво да коментираме и да пишем анализи и коментари за отборът на Германия, за който Гари Линекер казва „Футболът е проста игра – 22-ма мъже тичат след една топка в продължение на 90 минути и накрая печелят германците“. Другият “сигурен” отбор според нас за 1/8 финалите е този на Португалия. Само ще отбележим и шансовете им за спечелване на приза “Световен шампион” за Германия, коефициент 6.50, на Португалия 34.00

Нашата прогноза:
победител група:Германия
втори отбор:Португалия

Последната група изглежда доста слаба, ако трябва да е я сравним с група Д, тук би трябвало Русия да е заеме първото място с оглед на съперниците си, а втората позиция най-голям шанс да е заеме според нас има друг Европейски отбор – Белгия.

Нашата прогноза:
победител група: Русия
втори отбор:Белгия

 

Първа част – Прогнози за Бразилия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *