Барселона – Реал Мадрид

Scorebg.com » Барселона – Реал Мадрид

Прогноза за Барселона – Реал Мадрид

Барселона - Реал Мадрид

Обоснована прогноза за Барселона – Реал Мадрид

Барселона и Реал Мадрид излизат в поредното си титанично съперничество, което този път ще се проведе на “Камп Ноу“. И така за първи път от страшно много години насам феновете ще наблюдават този сблъсък без в него да вземе участие не само един измежду двамата грандиозни футболисти на съвремието – Лионел Меси и Кристиано Роналдо, а и двамата.

Португалецът потегли към Серия А, за да подсили отбора на Ювентус, докато аржентинецът е с контузия и ще пропусне още няколко двубоя, така че само по себе си отсъствието им прави съперничеството между двата гранда на испанския футбол още по-непредсказуемо.

Барселона

От известно време насам Барселона има много големи слабости в отбранителната си линия, които отново ще се видят, макар тимът да е фаворизиран преди началото на двубоя.

Двойката Ленгле – Пике все още не е на необходимото ниво, а освен това и индивидуалната кондиция на испанеца в последно време не е на възможно най-добро ниво. Въпреки това той отново ще е сред титулярите. Ернесто Валверде ще заложи на: Тер Щеген, Алба, Ленгле, Пике, Роберто, Артур, Ракитич, Бускетс, Коутиньо, Суарес, Рафиня. При отсъствието на Меси капитанската лента отива на ръката на Серхио Бускетс, който ще има огромна роля за развитието на двубоя. Насреща на вече изброените застават: Куртоа, Марсело, Рамос, Варан, Начо, Кроос, Каземиро, Модрич, Бейл, Иско, Бензема.

В този си вид отборът на Реал Мадрид е много заплашителен и въпреки, че в последно време въобще не демонстрира най-добрия си футбол, има огромна възможност да сложи край на провалите с една голяма победа в “Ел Класико“. Случи ли се това, то на драго сърце многобройните фенове на “кралския клуб” ще забравят за слабите резултати през последния месец, а техните любимци най-накрая ще си върнат настроението, за да започнат изграждането на една много успешна серия.

Реал Мадрид

Изненадващо е това, че Барселона е силно фаворизиран в този си вид, в който едва ли не няма нищо общо с обичайното си състояние, а пък е и без Лионел Меси. При това положение като една добра алтернатива е да се изпробва просто Реал Мадрид да си тръгне с точка или три от двубоя, за което коефициентите са много добри. Много трудно тази толкова крехка каталунска отбрана ще е способна да спре забележителното нападение на “белите“, което най-накрая ще се съвземе след несполуките в последно време и окончателно ще сложи край на головата суша. Реал Мадрид ще има много сериозно превъзходство в средата на терена където има феноменални изпълнители.

Модрич и Кроос ще започват атака след атака, а в определен момент развитието ще зависи и от нападателите и в частност от Карим Бензема, който презз последните месеци отнесе много критики, но неведнъж е показвал, че точно в големите двубои бележи.

В обхвата на последните 25 двубоя между Барселона и Реал Мадрид едва 3 са случаите, в които само единият отбор се е разписвал. Така, че развръзка, различна от тази, потвърждаваща серията, ще е голяма изненада.

лига: Испания – Примера Дивисион
среща: Барселона – Реал Мадрид
прогноза:Гол/Гол или да отбележат и двата:Да
коефициент:1.50 от winbet
Статус:Спечелен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *