Баражите за Бразилия 2014

Scorebg.com » Баражите за Бразилия 2014

Кой ще са последните четири отбора от Европа, който могат да участват на най-престижния футболен форум – Световното първенство,което ще се проведе в Бразилия догодина?

В Швейцарският град, Цюрих беше изтеглен жребият който ще определи измежду 8-те отбора кой ще “хване” последният влак за Бразилия. Срещите ще са при разменено гостуване като първите мачове ще са на 15 ноември, а четири дни по-късно ще бъдат изиграни и реваншите. Балканското дерби ще е между нашите съседи Гърция и Румъния. Друг интересен двубой ще е битката между Португалия и Швеция, което на свой ред означава, че или Златан Ибрахимович или Кристиано Роналдо, ще пропуснат двубоите в Бразилия. Най-“сигурно” изглежда класирането на Хърватия, който ще играят срещу Исландия. Последната двойка съперници са Франция срещу Украйна (един от двата домакина на последното Европейско първенство).

Какво мислят букмейкърите и какви са коефициенти за класира?

Гърция – Румъния
да се класира Гърция коефициент 1.80
да се класира Румъния коефициент 2.00

Португалия – Швеция
да се класира Португалия коефициент 1.50
да се класира Швеция коефициент 5.00

Исландия – Хърватска
да се класира Исландия коефициент 4.33
да се класира Хърватска коефициент 1.20

Украйна – Франция
да се класира Украйна коефициент 3.25
да се класира Франция коефициент 1.33

Според тези коефициенти,можем да кажем, че italiabet365 определя три фаворита за класиране -Португалия, Хърватска и Франция докато Гърция и Румъния имат почти изравнени възможности за класиране.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *