Байерн Мюнхен – Майнц 05

Scorebg.com » Байерн Мюнхен – Майнц 05

Прогноза за Байерн Мюнхен – Майнц 05

Байерн Мюнхен - Майнц 05

Обоснова прогноза за Байерн Мюнхен – Майнц 05

Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен се провали на европейската сцена и ще погледне с пълна сила към това да демонстрира най-добрия си футбол в първенството. В оставащите кръгове задачата пред „баварците“ ще е една и ще е пределно ясна – записването на дубъл в страната.

Спечелването на купа и титла ще е в състояние да направи така, че до известна степен този сезон все пак да бъде определен за успешен, въпреки големия провал в ранната фаза на най-престижния европейски клубен турнир. Байерн Мюнхен е демонстрирал неведнъж, че точно след такива гръмки провали записва грандиозни победи, едва ли този случай ще направи изключение.

Нико Ковач ще има пълната палитра от футболисти, като извън сметките му ще са единствено Толисо и Робен, които от дълго време са контузени. Дейвид Алаба е все по-близо до завръщането си, но едва ли ще бъде рискуван за пускане в игра като титуляр срещу Майнц. Съперникът има много повече неприятности, предизвикани от контузии, като в лазарета му продължават да са: Мвене, Абас, Бергрийн, Максим, Хут, Холтман и Адлер. Майнц е във втората половина на класирането и продължава да има огромни проблеми с това да стабилизира играта си.

Отборът е способен да изиграе една или две епизодични силни срещи след което в следващите 3-4 да бъде отчайващ. Нещо подобно се случва и понастоящем като спечели един от последните си 5 двубоя, а във всички останали беше на губещата страна.

Майнц 05

Майнц няма да има особени шансове да се противопостави на разгневения Байерн Мюнхен и ще инкасира гол след гол във вратата си. Много трудно ще е за гостите не това да си тръгнат с точка (което е близо до невъзможното), а това да го направят с минимална загуба от „Алианц Арена“. Този сблъсък ще е сред най-резултатните през кръга и падането на 4 гола в него е най-добрата прогноза.

лига: Германия – Бундеслига 1
среща: Байерн Мюнхен – Майнц 05
прогноза: Над 3.5 гола
коефициент:1.90 от melbet
Статус:Спечелен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *