Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд

Scorebg.com » Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд

Анализа за Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд

Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд

Прогноза за Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд

Голямото дерби на Бундеслигата за първи път от страшно дълго време насам е с толкова голямо значение. По-рано през сезона със сигурност крайният изход от това толкова голямо съперничество също имаше своята роля, но тя не беше толкова значително колкото сега. Броени кръгове преди края „жълто-черните“ отново поеха водачеството в първенството и вече са на две точки пред единствения си съперник за титлата, а точно него те ще срещнат в този кръг.

Няма как по друг начин тимът на Борусия Дортмунд да не вписва и точката от визитата си на Байерн Мюнхен в сметките си, но със сигурност спечелването на всичките три ще направи така, че тимът на Лусиен Фавър да се доближи на ръка разстояние от титлата, която в местните среди е по-известна като „сребърната салатиера“.

Борусия Дортмунд

Борусия Дортмунд имаше страшно много разочарование преди да се озове отново толкова близо до спечелването й, така че със сигурност ще подходи малко по-различно към визитата си на Байерн. „Жълто-черните“ имат един прекрасен треньор в лицето на Лусиен Фавър, който превъзхожда във всички отношения този на иначе безспорния най-голям немски колос – Байерн Мюнхен – Нико Ковач. Много, много по-рано през сезона и то неведнъж ви споделяхме това, че „баварците“ няма да постигнат нищо с хърватина (в този му престой) начело и това е на път да се случи. Вече отпаднали от най-престижния европейски клубен турнир и то още на 1/8-финалите, промъкнали се като на магия до 1/2-финалите в турнира за купата на Германия и озовали се на второто място в местното първенство, те са на път да изпратят най-слабия си сезон през последното десетилетие.

Байерн Мюнхен

Този Байерн Мюнхен е пълна разруха, която в скоро време ще излезе наяве. Отпадането от купата на страната е въпрос на време, а само преди няколко дни тимът на Ковач се спаси от страшен резил в домакинството си на втородивизионния Хайденхайм (в същата надпревара), което някак си беше спечелено с драматичното 5:4.

орусия Дортмунд има прекрасни футболисти, за да нанесе своя удар на бърза атака, а точно в този случай, в който Байерн Мюнхен и прекалено младият за подобно голямо място на треньорския пост Нико Ковач, ще подходят страшно разкрепостено, „жълто-черните“ ще използват възможността и ще си тръгнат минимум с точка от „Алианц Арена“ с което и ще се доближат страшно много до спечелването на титлата.

 

прогноза: Х2 @ 2.75

лига: Германия – Бундеслига 1
среща:Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд
прогноза:Х2
коефициент:2.75 от при нова регистрация в betfair
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *