Аугсбург – Херта

Scorebg.com » Аугсбург – Херта

Прогноза за Аугсбург – Херта

Вече неотлъчна част от втората половина на таблицата, Аугсбург и Херта са насреща в този мач от неделния ден. Все по-трудно се намират прилики между тима на Аугсбург, който влезе в елита, и този, който се подвизава понастоящем. Различията са страшно много и ще продължат да се увеличават. Онзи тим играеше много разкрепостен футбол и беше готов да прави всичко по силите си, само и само, за да си набави необходимите точки и да се отдалечи от зоната на изпадащите.

Малко след като стигна до така желаната промоция за Първа Бундеслига, същият стигна и до участие в турнира „Лига Европа“, което се превърна в един от най-големите успехи в цялата му история. Малко след това обаче изпадна в безумна дупка, в която продължава да се намира и до днес, така че просто изпитва крещяща нужда от спечелването на точки. Това съперничество с Херта е повече от добра възможност за набавянето на пълния комплект.

Опонентът е от сходно ниво като и за него става все по-трудно да намери себе си. Точно преди първия съдийски сигнал на този сблъсък разликата между участниците в него е точно една точка, но в същото време цели 3 позиции. Вчера нито Вердер Бремен, нито Фортуна Дюселдорф (тимовете които запълват дупката между Аугсбург и Херта), не успя да стигне до увеличаване на точковия си актив, така че този предстоящ сблъсък придобива все по-голяма важност. Лошото за Херта е, че допусна да се изгради разлика от цели 5 точки между 11-ия в класирането и 12-ия. Това е и една от най-големите разлики между тимове от две съседни позиции в целия немски елит (между 11-ия и 12-ия).

Точно Аугсбург и Херта са способни да направят шоуто пълно като загърбят всякакви желания за отбранителен футбол и направят напук на букмейкърите, които през последните часове продължават да повишават коефициентите за развръзка с малко голове в това съперничество. Тези им действия няма да се оправдаят като участниците в този неделен сблъсък от немския елит ще разгърнат най-доброто от изявите си в предни позиции и ще зарадват феновете на головете

 

прогноза: над 2.5 гола @ 1.75

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *