Атлетик Билбао – Севиля

Scorebg.com » Атлетик Билбао – Севиля

Прогноза за Атлетик Билбао – Севиля

Атлетик Билбао - Севиля

Прогноза за Атлетик Билбао – Севиля

Един от топ двубоите на деня, на който се отдава прекалено малко значение, е този между Атлетик Билбао и Севиля. Това е сблъсък, в който равенството ще представлява една своеобразна загуба за всеки от участниците, така че в много епизоди от игровото време те ще играят ва-банк.

Атлетик Билбао

Най-накрая Билбао направи някакъв лек прогрес на фона на целия този потресаващ сезон след като завърши 5 последователни двубоя без да претърпи поражение, но само преди няколко дни тимът отстъпи именно на Севиля в първата осминафинална среща от турнира за купата на краля с 1:3 и така беше върнат към загубите.

„Баските” имат много сериозни футболисти в нападението си като най-вече това са Иняки Уилямс и Икер Муниаин. Слабостите за отбора произтичат от изявите му в отбрана, а инкасирането на голове във всеки един от последните 3 двубоя загатва точно за това. В задаващото се домакинство Атлетик няма да може да разчита на контузените Леку и Рико, а редица други: Гарсия, Ремиро, Берчиче и Адуриц остават под въпрос. За Севиля твърдо аут остават: Гоналонс, Карисо, Васкес и Нолито.

Севиля

Андалусци” нямат загуба в продължение на последните си 8 двубоя и продължават да са на много високо ниво в предни позиции. Няма и как да е по друг начин при положение, че разполагат с толкова класни футболисти в тази си линия. Там са: Бен Йедер, Силва, Навас и Ескудеро. Севиля играе страшно много по двата си фланга и разчита най-вече на Хесус Навас, като точно през неговата зона (по десния фланг) насочва по-голямата част от атаките си.

Когато става на въпрос за съперничеството с Атлетик Билбао изненадващо е това, че само едно от последните 4 завърши с вкарването на голове и от двата тима. Вметнатото още в началото на анализа, че ремито няма да помогне почти никак на който и да било от двата тима и че всеки от тях ще вложи страшно много усилията си в атака, прави така, че прогнозата за гол/гол да е възможно най-добрата.

 

лига: Испания – Примера Дивисион
среща: Атлетик Билбао – Севиля
прогноза: гол/гол
коефициент:1.70 от melbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *