Атлетико Мадрид – Реал Сосиедад

Scorebg.com » Атлетико Мадрид – Реал Сосиедад

Прогноза за Атлетико Мадрид – Реал Сосиедад

Атлетико Мадрид - Реал Сосиедад

Обоснована прогноза за Атлетико Мадрид – Реал Сосиедад

Атлетико Мадрид има едно единствено желание през последните години – да стъпи отново на върха в Испания и да спечели титлата под ръководството на Диего Симеоне. Всъщност амбициите на тима са много по-сериозни като това е и причината Симеоне да отклони редица примамливи оферти от някои от най-класните отбори на европейската сцена.

Атлетико Мадрид

Атлетико Мадрид изживява изключителен прогрес под негово ръководство и някак си от един, два и три сезона в тима, аржентинецът е на път да остане за цяло десетилети. Неведнъж футболистите изказваха безкрайното си задоволство от работата с него, а най-накрая през този сезон от клубното ръководство отпуснаха и по-сериозни финансови средства за закупуването на нови футболисти, които Симеоне използва. Леко по леко неговият отбор се превръща в един от водещите в световен мащаб и това само може да го радва.

Фактът, че се пребори за подписа на футболист от калибъра на Тома Лемар е показателен за нивото на “дюшекчиите” при положение, че към същия интерес имаше буквално от цял свят като много настоятелни бяха някои от грандовете в Премиършип, но в крайна сметка плеймейкърът потегли към “Висенте Калдерон“. И точно когато изглеждаше, че Атлетико е във все по-добра форма и играе все по-добре, справил се с редица сериозни предизвикателства през последните седмици, капитулира в Германия, отстъпвайки с 4:0 на Борусия Дортмунд. Поражения с подобна голова разлика са нещо към което Диего Симеоне е силно алергичен.

Реал Сосиедад

Дори когато неговият отбор се представя отчайващо и няма нищо общо с обичайните си възможности се стига дотам, че губи с минимална разлика от гол, най-много два. Едва ли и най-паметливите фенове на тима си спомнят кога за последно техните любимци инкасираха четири попадения във вратата си. Тим изграждащ играта си основно около представянето в защита, като този на Атлетико, инкасиращ четири гола пък било то и срещу Борусия Дортмунд – това определено беше нещо, което изненада целия футболен свят.

Многократно през последните години точно след подобни провали – загуби пък макар и не с толкова сериозно числово изражение, Атлетико се преобразяваше и само дни по-късно разгръщаше всичко най-добро от уменията си.

Едва ли задаващият се случай ще направи изключение. Феновете на тима категорично застанаха зад своите и ще ги подкрепят дори още по-силно от обичайното. Единственият отстъстващ в редиците на домакините е крайният бранител Хуанфран, който натрупа жълти картони и ще изтърпи наказание от един двубой. Хименес пък е под въпрос. За Реал Сосиедад контузиите са много повече.

Със сигурност участие в двубоя няма да вземат: Залдуа, Гуриди и Меркеланс докато Конча, Мерино и Янузай са под въпрос. Играещ много силно на своя стадион през последните няколко години, отборът на Атлетико Мадрид ще продължи със същото и веднага след провала си през седмицата ще реагира подобаващо, за да се върне на победния път и да продължи да се надява да спечели титлата.

 

лига: Испания – Примера Дивисион
среща: Атлетико Мадрид – Реал Сосиедад
прогноза: Атлетико Мадрид или Атлетико Мадрид -0,5 с азиатски хендикап
коефициент:1.50 от букмейкър winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *