Албания – Молдова

Scorebg.com » Албания – Молдова

Прогноза за Албания – Молдова

УЕФА Евро 2020

Футболни прогнози за УЕФА Евро 2020

Албания

Албанците продължават да имат огромна допирна точка с италианския футбол като вече дълги години разчитат на селекционер от тази страна на поста начело на своя национален тим. Понастощем в тази роля влиза Еди Рея, който има огромна рутина зад гърба си във футбола и със сигурност е един от малкото селелкционери, които са способни да изградят боеспособен тим с толкова малко първокласни изпълнители.

Още по време на визитата на Исландия (от последния квалификационен кръг в групите) се видя, че неговият тим не играе никак лошо, като в немалко моменти дори надигра съперника си, но в крайна сметка домакинското предимство изигра решаваща роля и исландците спечелиха с 1:0. За първи път от много години насам Албания има един добре балансиран тим, който да е в състояние да погледне към нов голям фуболен подвиг. Еди Рея, изненадващо, залага на 4-3-3 с: Бериша, Весели, Исмаили, Дермаку, Хисай, Баша, Джака, Абраши, Леняни, Балай, Чикалеши. От всичките изброени 11 има едва няколко, които се подвизават на по-високо ниво и които са в състояние да направят разликата. Това са: Балай, Джака и Бериша.

Стражът на тима от три сезона насам е неизменна част от титулярния състав на Аталанта, а е всеизвестно колко важно е присъствието на футболист от подобна класа на въпросната позиция. Точно толкова години (3 на брой) той беше част и от редиците на Лацио преди това, като изнесе редица силни продукции, така че няма да е пресилено да се заключи, че точно той е най-класният състезател в редиците на тима на Еди Рея.

Важно е да се уточни, че споменатият малко по-рано Джака е не футболистът не на Арсенал – Гранит, а Таулант, който играе на същата позиция и от 2013-а година е неотлъчна част от титулярния състав на швейцарския колос Базел. Въпреки това самият начин на игра на албанците е такъв, че много рядко им позволява да се поздравяват с разгромни победи, без значение кой опонент е насреща им.

Молдова

Молдовците, които само преди няколко дни тотално се измъчиха от двубой с тоталния опашкар в групата и въпреки това все пак намериха начин да го съкрушат – като това беше Андора, ще са в същия си посредствен вид и няма да демонстрират особена съпротива.

Националният тим на Албания ще има контрол върху всичко, случващо се на терена и въпреки това няма да стигне до разгромна победа. Този толкова безобразен тим на Молдова ако не друго, то поне ще окаже някаква съпротива в дефанзивен план и ще направи така, че мачът с албанците да приключи с малко голове.

лига: Уефа – Евро 2020
среща:Испания – Швеция
прогноза:Испания -1.5
коефициент:1.55 от с нова регистрация в bet365
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *