АИК – Норкьопинг

Scorebg.com » АИК – Норкьопинг

Прогноза за АИК – Норкьопинг

 

Настъпиха няколко сериозни изменения в хода на развитие на кампанията в шведския футбол и така този сблъсък между АИК и Норкьопинг, който следваше да се изиграе през 18-ия кръг, беше изтеглен за много по-рано като ще се състои точно днес. Устремът на тима с трите букви е налице и едва ли ще бъде прекратен точно в този случай с оглед на това, че той има както домакинското преимущество, така и известно превъзходство в редица показатели срещу този съперник.

АИК

АИК продължава с победите като записа цели 4 в рамките на изминалите си 5 мача и така влиза в това толкова ключово съперничество във възможно най-добро настроение. За пореден път тимът ще заложи на своята схема 3-5-2, която много често се прекроява в такава с цели 5-ма бранители и точно това е причината за ниската резултатност в огромна част от двубоите му. Сред 11-те ще попаднат: Линер, Димитриадис, Карлсон, Мец, Сундгрен, Йонсон Селетрос, Елионуси, Ларсон, Аду, Обаси Огбуке и Гойтом. Последният в най-скоро време ще придобие още по-величествен статут за този отбор като освен това, че дълги години се подвизава в неговите редици с огромна успеваемост, от известно време получи и капитанската лента.

Норкьопинг

Норкьопинг ще разчита на 4-3-3 с: Петерсон, Лаурицен, Ларсен, Дагерщал, Кироз, Жерсон, Тораринсон, Скраб, Ниман, Холмберг и Ларсон. Същият този тим продължава с безличните си изяви при визитите си и въпреки, че не губи в голяма част от тях, все по-трудно се разписва, а това ще е в основата на получаването на един скучен сблъсък, който с нищо да не е в състояние да грабне окото на любителите на красотата в играта. Много, много трудно точно в този мач ще се получи голеада, а коефициентите за прогнозираната развръзка са прекрасни.

 

лига: Швеция Алсвенскан
среща:АИК – Норкьопинг
прогноза:под 2.5 гола
коефициент:1.70 от с нова регистрация в bet365
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *