Челси – БАТЕ Борисов

Scorebg.com » Челси – БАТЕ Борисов

Прогноза за  Челси – БАТЕ Борисов

Челси - Бате Борисов

Обоснована прогноза за Челси – Бате Борисов

Челси е в период на реконструкция и въпреки това дори сега постига никак нелоши резултати. Маурицио Сари промени немалко неща в сравнение със своя предшественик на поста Антонио Конте, но и в двата случая играта на тима беше подчертано офанзивна, което до голяма степен звучи изненадващо при положение, че и двамата наставници са италианци. Все по-рядко в съвременния футбол се намират представитли на тази страна, които да разчитат толкова много на атакуващия начин на игра.

Челси и Сари

Сари регистрира страхотни резултати още от самото начало на престоя си в английския футбол като все пак имаше и едно голямо разочарование – загубата от Манчестър Сити още в дебютния си двубой. От там насетне той така и не знае какво е то поражение, а само преди няколко дни беше страшно близо до записването на едва второто си такова – в домакинството на Манчестър Юнайтед, но благодарение на попадението на Рос Баркли дълбоко в добавеното време, неговият тим стигна до 2:2. По отношение на “Лига Европа” се забелязва много по-различен подход от страна на “сините“, които определено пестят усилия.

В досегашните си два двубоя те стигнаха до минимални победи с по 1:0 както срещу ПАОК, така и срещу МОЛ Види, а със сигурност конкретно в този случай Сари няма как да не е доволен от постигнатото. При това положение “Лига Европа” се явява като турнир, в който една немалка част от обичайно резервните футболисти могат да получат поле за изява и то на много добро ниво.

Освен това надпреварата е и един много добър шанс за спечелването на трофей, така че участието на Челси в нея не е безсмислено, както мнозина определиха. И съставът срещу БАТЕ Борисов категорично загатва за това – Сари ще използва някои от твърдите си резерви още от първия съдийски сигнал, но на терена около тях ще има и редица футболисти, които са сред обичайните му титуляри. Единайсеторката на италианеца включва: Арисабалага, Дзапакоста, Кристенсен, Кейхил, Емерсон, Лофтъс-Чийк, Фабрегас, Ковачич, Педро, Жиру, Уилиан.

БАТЕ Борисов

Срещу тях ще застане един много, много компактен отбор на беларусите от БАТЕ Борисов, които през последните години въобще не блестят, но въпреки това са неотлъчна част от европейските клубни турнири. Тимът излиза във формация 4-3-3, която в много голяма част от игровото време всъщност ще е 4-5-1. БАТЕ Борисов е демонстрирал многократно, че умее да се брани дори на най-негостоприемните стадиони в Европа, така ще е и сега. Със сигурност шансовете за това тимът да си тръгне с точка от тази визита граничат с илюзорните, но като нищо и в този случай беларусите ще задържат нулевото равенство немалко време и ще създадат известни затруднения на Челси.

лига: УЕФА Лига Европа
среща: Челси – БАТЕ Борисов
прогноза: Под 3.5 гола
коефициент:1.90 от Букмейкър winbet
Статус:?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *