Прогноза за Челси – Хъдърсфийлд

Scorebg.com » Прогноза за Челси – Хъдърсфийлд

Челси – Хъдърсфийлд

прогноза за Челси - Хъдърсфийлд

Обоснована прогноза за Челси – Хъдърсфийлд

Челси все още гледа към завършването си в голямата четворка и завръщане в най-престижния  след като през настоящия е част от втория по сила. Само преди около месец изглеждаше така, сякаш „сините“ няма да имат ни най-мевро-турниралки затруднения да завършат в четворката, но след последните няколко кръга мястото им там е поставено под много сериозен въпрос. Дойде загубата в лондонското дерби с Арсенал с 0:2, а кръг по-късно бяха тотално премазани от Борнемут с 4:0.

Челси

Рядко се случваше така, че възпитаниците на Сари да не вкарват не в един, а в два поредни свои двубоя. Това доведе и до очакваните критики във всяка една посока – било то на Сари, Азар, или някой друг от футболистите в атака. Инкасираните 6 гола за толкова кратък срок направиха така, че към тази група да се присъединят екипно и бранителите на отбора, които неотдавна бяха сред най-постоянните в лигата. Те продължават да са такива като са трети в класацията с тези, които са допуснали най-малко голове – едва 23, като 6 от тях бяха в рамките на последните два кръга.

Това е нещо безкрайно необичайно за „сините“, които по традиция допускат страшно малко голове. И при Сари, макар неговото верую да е коренно различно от това на Конте, отборът продължава да има страшно постоянни изяви пред собствената врата.

Това, което се случи с Борнемут, просто трябва да бъде поставено в графата изключения и да се приключи дотам. Само три дни по-късно „сините“ ще са безупречни в тази си своя толкова характерна черта и не само, че няма да инкасират гол във вратата си, а няма да позволят на съперника си да има кой знае колко много възможности да стигне до такъв. За това домакинство италианецът ще заложи на: Арисабалага, Алонсо, Луис, Кристенсен, Аспиликуета, Баркли, Жоржиньо, Канте, Азар, Уилиан, Игуаин.

Хъдърсфийлд

Хъдърсфийлд е в безумна криза, изходът от която е еднопосочен – към Чемпиъншип. Тимът на Вагнер не убеждава в изявите си и за разлика отпреди сезон, когато беше готов да влиза в подобни големи битки и да се надиграва със съперниците си, като в един такъв случай дори съкруши Манчестър Юнайтед, сега въобще не е така.

По някакъв начин треньорът на гостите опита да измъкне точка от „Стамфорд Бридж“ като за това ще заложи на: Льосъл, Смит, Шиндлер, Конголо, Льове, Билинг, Бакуна, Мой, Мбенза, Качунга и Диакаби. Много трудно Хъдърсфийлд може да стигне до нещо от игрова ситуация, а при статичните такива Челси е много силен, така че „териерите“ просто няма да намерят път към вратата на Арисабалага и ще приключат без да се разпишат.

лига: Англия – Висша Лига 1
среща: Челси – Хъдърсфийлд
прогноза:Хъдърсфийлд да не вкара
коефициент:1.75 от Букмейкър efbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *