Прогноза за Реал Мадрид – Леганес

Scorebg.com » Прогноза за Реал Мадрид – Леганес

Реал Мадрид – Леганес

Прогноза за Реал-Мадрид-Леганес

Обоснована прогноза за Реал-Мадрид-Леганес

Реал Мадрид започна подобаващо новия сезон – с две победи в два мача и оглави класирането. Не е ни най-малка изненада, че има само още един отбор, който повтори направеното от „белия балет“ и това беше Барселона. И през този сезон, както обичайно, двата гранда на испанския футбол ще се впуснат в титанично съперничество за титлата, затова изявите им в първите кръгове на сезона са толкова важни.

Реал Мадрид

Още повече когато вече Реал Мадрид не разполага с Кристиано Роналдо в редиците си. Проличаха си известни пробойни точно в неговата част на терена още в първия кръг и няма как да е по друг начин. Все пак не е най-лесното нещо на света да бъде заменен футболист от толкова висок калибър. Още срещу Хетафе в дебютния за сезона двубой „белия балет“ срещна известни трудности най-вече с това да създава голови положения.

Буквално с първото чисто такова тимът откри резултата, като това беше дело на изненадващ голмайстор в лицето на Дани Карвахал. Малко след подновяването на играта Гарет Бейл добави още един гол и на практика оформи крайното статукво. Много по-интересен беше развоят на съперничеството с Хирона от втория кръг след като тимът от „Мунисипал де Монтиливи“ изненадващо излезе напред благодарение на гола на Гарсия.

Още до паузата „белите“ изравниха с гол от дузпа на Рамос, а малко след подновяването на играта те получиха нова подобна възможност, която беше използвана от Карим Бензема. И този път Бейл не пропусна да се разпише, а малко преди края Бензема добави още един гол на сметката си. Звездната кралска селекция играе много разкрепостено като не спира да насочва вниманието си към вкарването на голове. Задаващият се случай по нищо няма да се различава от предишните два, още повече, че насреща е един от тимовете, намиращи се в сериозен застой.

Леганес

Леганес хвърли редица сензации през миналата кампания когато спря и няколко от най-силните тимове в първенството, но понастоящем не е така убедителен. Безспорно на страницата, която винаги ще бъде помнена от феновете на този отбор, присъства и предстоящият съперник – Реал Мадрид, който беше отстранен именно от Леганес от турнира за купата на краля след безкрайно драматична развръзка в самото начало на тази година.

Тогава Реал спечели с 0:1 в срещата на „Мунисипал де Монтиливи“ и не се смяташе, че чудото е възможно. Въпреки това Леганес го направи, триумфирайки с 1:2 насред „Сантяго Бернабеу“, за да се класира за полуфиналите.

Инкасираните 4 гола в първите едва два кръга загатват за неубедителната игра в отбрана. Освен това само един от 8-те сблъсъка между двата тима завърши с под 2.5 гола, така че прогнозата е за нова среща с много голове, като тя е подходяща за комбиниране с прогнозата за ПСВ и Вилем.

лига: Испания – Примера Дивион
среща:Реал Мадрид – Леганес
прогноза: над 2.5 гола
коефициент: 1.40 отбългарският efbet
Статус: Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *