Прогноза за Манчестър Сити – Ливърпул

Обоснована футболна прогноза за срещата от английската Висша Лига, между отборите на Манчестър Сити – Ливърпул. Прогноза с азиатски хендикап.

Scorebg.com » Прогноза за Манчестър Сити – Ливърпул

Обоснована прогноза за Манчестър Сити – Ливърпул

Манчестър Сити - Ливърпул - прогноза

Обоснована прогноза за Манчестър Сити – Ливърпул

Една от първите големи победи на Юрген Клоп начело на Ливърпул беше именно на „Итихад“ срещу Манчестър Сити.

Шоуто тогава беше продуцирано от бразилското дуо Коутиньо – Фирмино, което вкара два от четирите гола за триумфа с 1:4. Всичко това се случи точно преди година и половина, а обичайно силните представяния на „червените“ срещу „гражданите“ не спряха дотам.

В два от последвалите три двубоя футболистите на Клоп отново бяха на висота и се увенчаха с трите точки, като това неизменно се случваше на „Анфийлд“.

Много трудна е задачата да се направи обширен анализ на двубоя между Манчестър Сити и Ливърпул точно в предстоящото му издание с оглед на цялото това непостоянство, което обхвана и едните, и другите.

Отпадането на манчестърския тим от най-престижния европейски турнир – „Шампионска лига“ дойде много изненадващо.

 

Накратко ще обобщим, че момчетата на Гуардиола се наложиха с 5:3 в първия двубой и при този резултат коефициентите за тяхно класиране буквално се сринаха, като тези за продължаване напред на Монако бяха около 4.50.

Основните неприятности на англичаните (в отбрана) отново се проявиха. Гуардиола така и не е сигурен какъв да е подходът му в английския футбол по отношение на отбраната. Дълго време налагаше схема с трима бранители след което премина към такава с четирима.

Точно в такъв вид беше защитната му линия и в реванша с Монако, а резултатът беше изпепеляващ за него. Тази пропусклива отбрана на тима с всичките отбелязани несполуки много трудно ще може да обезличи звездното трио в офанзивата на съперника, съставено от Мане и двамата бразилци: Коутиньо и Фирмино.

Едно такова кратко изброяване на пробойните в противниковите редици ще е огледално на споменатото за Манчестър Сити. И „червените“ са толкова неубедителни в отбрана, а освен това имат същите неприятности и с вратарския пост. Въпреки това основната им сила – силното нападение ще отвори пътя им към записване на позитивен резултат срещу Сити.

Прогноза: Ливърпул +0.5
Коефициент:1.95 в efbet
Статус: Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *