Прогноза за Интер – Фрозиноне

Scorebg.com » Прогноза за Интер – Фрозиноне

Интер – Фрозиноне

Интер - Фрозиноне

Обоснова прогноза за Интер – Фрозиноне

Интер беше в забележителна поредица от срещи и точно преди паузата дойде едно много сериозно крушение. То връхлетя възпитаниците на Лучано Спалети, които бяха тотално размазани в Бергамо от Аталанта с 4:1 и така изостана на 9 пункта от първото място. Въпреки това Интер е един от малкото отбори в Италия, които в последно време се развиват много бързо и се доближат все повече до класата на Ювентус.

Интер

Подобни големи разочарования като вече споменатото с Аталанта със сигурност ще има, но ще стават все по-рядко срещани. В настоящия си вид Интер е много сериозен отбор и една от най-добрите прогнози изобщо за сезона в Серия А е той да се класира в Топ 3 към края на 38-ия кръг. Отчайващото му начало и двата последователни провала на „Джузепе Меаца“ още в първите две домакинства изглеждат забравени като във всеки от последвалите 4 случая, в които нерадзурският тим излизаше пред своите фенове, неизменно печелеше.

Тимът на Спалети се справи последователно с Фиорентина, Каляри, Милан и Дженоа като в последния случай донесе неистово удовлетворение на тифозите си след записания триумф с 5:0. Паузата за националните отбори дойде във възможно най-добрия момент за „нерадзурите“, които можеха да се озоват в една много неприятна серия от последователни разочарования.

Все още подобно нещо е напълно възможно, но те имаха две седмици от крушението в Аталанта и със сигурност ще изглеждат много по-добре, отколкото биха изглеждали ако трябваше да играят още през миналия уикенд.

Когато има в редиците си футболисти като: Мауро Икарди, Борха Валеро, Иван Перишич, Давиде Гаярдини и др, Лучано Спалети със сигурност разполага с ресурсите, за да се бори дори за нещо още по-голямо от влизане в тройката. За негово разочарование в задаващия се двубой той няма да може да използва Марсело Брозович, който получи червен картон срещу Аталанта и ще изтърпи един двубой наказание.

Фрозиноне

Фрозиноне влезе в Серия А от много неприятна роля като претърпя 5 последователни поражения преди най-накрая да стигне до спечелването на първата си точка, дошла в домакинството на Емполи, завършило при резултат 3:3. Продължи възходът на новака, който се пренесе в следващите 3 последователни срещи – победа над Спал с 0:3 и равенства с Парма и Фиорентина.

Много трудно ще е за Морено Лонго и неговите възпитаници да се противопоставят на този толкова класен съперник. Интер ще разгърне най-добрия си футбол и ще запише поредна изразителна победа на „Джузепе Меаца“ с която да се завърне на победния път.

лига: Италия – Серия А
среща: Интер – Фрозиноне
прогноза: Интер -1.5 гола с азиатски хендикап.
коефициент:1.90 от казино winbet
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *