Прогноза за Борусия Мьонхенгладбах – Хановер

Scorebg.com » Прогноза за Борусия Мьонхенгладбах – Хановер

Борусия Мьонхенгладбах – Хановер

Борусия-Мьонхенгладбах-Хановер-прогноза

Обоснована прогноза за Борусия Мьонхенгладбах-Хановер

Борусия Мьонхенгладбах се наслаждава на играта като регистрира най-силния си старт от много години насам. Отборът на Дитер Хекинг спечели 23 точки в досегашните кръгове и е трети в подреждането, но получава много добра възможност да се върне на втората позиция при спечелване на точка или три в това домакинство.

Борусия Мьонхенгладбах

Понастоящем изоставането от върха е 7 пункта, но земащият го – Борусия Дортмунд вече изигра срещата си от този кръг, така че с победа Борусия Мьонхенгладбах ще се доближи страшно много до тази толкова желана позиция. Играта на тима на Хекинг е изумителна като освен със забележителната си атака, възпитаниците на немския треньор започват да впечатляват все повече и с изявите си на другия край на терена. С вкараните 26 гола дотук „жребците” превъзхождат дори нападението на Байерн Мюнхен, а освен това имат и по-добри показатели по отношение на инкасираните голове от баварския колос.

В общ план Борусия Мьонхенгладбах разполага с четвъртото най-резултатно нападение като изостава от тези на Борусия Дортмунд, Айнтрахт Франкфурт и Хофенхайм и с втората най-стабилна защита, отстъпвайки единствено на Лайпциг, имащ по-малко допуснати голове – 10, докато тези във вратата на Гладбах са 13. Отборът на Дитер Хекинг е единственият в Първа Бундеслига, който все още няма допусната грешна стъпка у дома, записвайки 5 от 5. Само в рамките на последните си 3 домакинства Борусия Мьонхенгладбах реализира 10 гола.

За задаващото се домакинство Хекинг ще заложи на: Зомер, Ланг, Гинтер, Елведи, Вендт, Щрьобъл, Хофман, Нойхауз, Плеа, Щиндъл и Азар. Всичко казано дотук със сигурност потвърждава мнението, че това гостуване ще е изключително трудно за Хановер 96. Този отбор е един от едва трите в Първа Бундеслига, които все още нямат записана победа като гост през сезона.

Хановер

Най-накрая обаче Хановер сложи край на негативите, записвайки много ценна домакинска победа точно преди прекъсването за националните отбори и се изкачи до 16-то място в подреждането.

Треньорът на тима – Андре Брайтенрайтер има страшно много кадрови проблеми като не може да използва: Уолъс, Приб, Хюберс, Асано, Бебоу, Фелипе и Швеглер. Той ще разчита на: Есер, Остржолек, Елез, Антон, Корб, Майна, Бакалорж, Фосум, Саренрен-Базе, Ууд и Фюлкрюг.

От самото начало на двубоя Борусия Мьонхенгладбах ще демонстрира кой е по-силният от двата тима и ще стигне до поредна голяма победа по пътя към утвърждаването си в Топ 3.

лига: Германия – Бундеслига 1
среща: Борусия Мьонхенгладбах – Хановер
прогноза: Борусия Мьонхенгладбах
коефициент:1.40 от winbet
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *