Прогноза за Байерн Мюнхен и Барселона

Обоснована футболна прогноза за Байерн Мюнхен и Барселона от първият полуфинален двубой от шампионската лига.

Scorebg.com » Прогноза за Байерн Мюнхен и Барселона

Според мнозина срещата между Байерн Мюнхен и Барселона е определяна като финал преди финалът. Това не трябва да бъде подлагано на съмнение , защото това са двата отбора който се представят най-добре и постоянно не само в Шампионска Лига но и в техните първенства. За да направим прогноза за този двубой трябва първо да погледнем кой играчи няма да могат да вземат участие в този двубой.

Какви са новите в лагера на Байерн Мюнхен ?
Със сигурност двубоят пропускат Тони Кроос, който има контузия в слабините и Холгер Бадщуберr който има проблем с коляното. Очаква стартовият състав да се завърнат Филип Лам, Хави Мартинес и Бастиан Швайнщайгер, на който им беше дадена почивка в шампионатния двубой с Хановер, спечелен с 6-1 от баварците. Основният проблем на Байерн Мюнхен, ще е в атаката където МариоМанджукич пропуска първият двубой заради натрупани картони.

Барселона
Голямата въпросителна е Лионел Меси , от който Барселона определено има нужда. Той вече тренира пълноценно, след като пропусна последните два мача на каталунския отбор, заради проблеми с подколянното сухожилие. Макар и да не е официално обявено, предвид важността на този двубой се очаква Меси да играе в този мач.

Знаете ли че?

Баварският колос е загубил само 1 от последните 20 мача, като домакин срещу испански отбори – 14 победи, 5 равенства и само 1 загуба Байерн Мюнхен е спечелил три от шестте си срещи срещу Барселона – 3 победи, 2 равенства и отново само 1 загуба

Филип Лам, Данте и Луиз Гостава, ще пропуснат реваншът ако получат жълт картон довечера.Байерн Мюнхен спечели 18 от последните си 19 мача във всички турнири, като имат само едно поражение от Арсенал във втората срещата от 1/16 финалите на Шампионската лига.

При картон тази вечер, реваншът ще пропуснат Жерар Пике, Жорди Алба и Алекс Сонг.

Барселона не е допускала загуба в последните 8 мача на немска земя.

Шави е направил над 1005 паса в Шампионската лига този сезон, 470 повече от всеки друг играч, при 88% успеваемост.

Каталунците спечелиха само две срещи от последните си 8 гостувания във всички състезания.

Прогноза
Какво мислят букмейкърите за тази среща? Победа на Байерн Мюнхен вчера се котираше при коефициент 2.50 днес вече коефициентът е 2.25, равенството 3.50, което не никак за подценяване и победа на Барселона при внушителният 3.40. Това може би е най-високият коефициент даван за победа на Барселона през целият сезон. Нашата прогноза е за победа на Байерн Мюнхен, но и равенството изглежда твърде вероятно, ще се предпазим донякъде с помощта на азиатския хендикап – Байерн Мюнхен -0.25@1.95 в футболен залог.

win1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *