Прогноза Бърнли – Манчестър Юнайтед

Scorebg.com » Прогноза Бърнли – Манчестър Юнайтед

Бърнли – Манчестър Юнайтед

Бърнли - Манчестър Юнайтед

Oбоснована футболна прогноза за среща на Бърнли и Манчестър Юнайтед

Бърнли се завърна в елита на Англия с едно-единствено желание – да се задържи за повече от сезон. Понастоящем тимът е много близо до това да си осигури мястото сред най-силните в английския футбол за минимум още сезон, но в същото време и толкова далеч.

Вчерашните резултати и най-вече победите на Хъл Сити и Суонзи водят дотам, че Бърнли като нищо да бъде принуден да потегли обратно към Чемпиъншип. Все още обаче отборът на Шон Дайш е в зоната си на комфорт, имайки аванс от 5 точки пред по-зле позиционирания от изброените му два съперника.

Всичко това разкрива колко голямо е значението на домакинството на Манчестър Юнайтед. На практика трите точки в него ще са равнозначни на 90%-ово спасение. Такава развръзка ще доведе дотам, че Бърнли да има необходимост от само една победа в оставащите 4 кръга, за да си гарантира оцеляването без да се вълнува от случващото се в останалите срещи.

Същият този отбор със същия този треньор постигна исторически успех срещу „червените дяволи“ при появата си в Премиършип през 2009-а година. Изумителното е това, че Бърнли взе скалпа на звездния Манчестър Юнайтед на Сър Алекс Фъргюсън, в чиито редици личаха имената на Райън Гигс, Патрис Евра и Димитър Бербатов.

7 години по-късно все още има няколко футболисти, които са част от тима. Това са Антонио Валенсия, Уейн Руни и Майкъл Карик. В редиците на Бърнли няма нито един състезател, бил част от онзи велик за тима сблъсък, спечелен с 1:0. Още след края му претенциозните „червени дяволи“ се оплакаха от това, че съблекалните на „Търф Мор“ не са били в никак добро състояние, но какво от това, трите точки останаха за домакините. И при втората си визита на същия този стадион – през 2014-а, Манчестър Юнайтед отново не победи, като тогава налице беше нулево реми.

От този сблъсък все пак има няколко футболисти на Бърнли, които все още са в тима. Това са Бен Мий, Ашли Барнс, Дийн Марни и Скот Арфийлд. Само двама от настоящия Манчестър Юнайтед взеха участие в обсъждания сблъсък (това са Руни и Валенсия). Няколко години по-късно в стартовия състав на „червените дяволи“ отново ще се види един от тях и това ще е еквадорският краен бранител. Той ще застане на десния бег, а от другата страна ще е Дармиан.

Двойката в центъра ще е Блинд, Баи. Халфовата линия отново ще е от петима – Ерера, Погба, Лингард, Мхитарян, Йънг, а единствено острие ще е младокът Рашфорд. С хирургическа точност ще предвидим по-голямата част от започващите и за домакините: Хийтън, Лоутън, Кийн, Мий, Уорд, Бойд, Хендрик, Брейди, Воукс. Останаха две места, около които има въпроси и това са на втория вътрешен халф и на единия нападател където би трябвало да застанат Бартън и Барнс.

Безкрайно силният домакин – Бърнли ще хвърли в размисли звездната формация на Моуриньо, която някъде тук ще изпусне и последния влак към завършване в Топ 4.

Прогноза:  1Х или Бърнли +0.5 с азиатски хендикап
Коефициент:2.20 в bet365 - link
Статус: Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *