Байерн – Майнц – прогноза

Scorebg.com » Байерн – Майнц – прогноза

Байерн – Майнц

анализ за Байерн - Майнц

Обоснована прогноза с анализ за срещата между отборите на Байерн – Майнц

Още с приключването на 29-ия кръг Байерн Мюнхен капарира участието си в групите на „Шампионска лига“ през новия сезон. Това със сигурност се хареса на запалянковците на тима, които няколко дни след ремито срещу Байер Леверкузен станаха съпричастни към своите любимци, които се хвърлиха в мъжка битка насред испанската столица, като арената на действията беше „Сантяго Бернабеу“.

Победиха в редовното време и само съдийските тесли от Виктор Касай и комапния ги спряха по пътя към полуфиналите. Излезе информация, че още след края на срещата трима от футболистите на баварския тим са нахлули в съдийската стая, за да искат обяснение от унгарската бригада.

Всичко това разкрива колко разярени са момчетата на Анчелоти, които ще използват домакинството на Майнц като отдушник за всичко случило се в рамките на последните 7 дни.

Байерн е в една мини-криза, от която ще излезе с висока скорост още след домакинството на Майнц. Мануел Нойер беше вдигнат на крака като на магия от лекарския щаб, но почти сигурно титулярният вратар на „Бундестима“ ще получи почивка в домакинството на Майнц. На вратата ще застане Улрайх, който в такива мачове няма почти никакви затруднения.

Баварците“ са размазали всеки от последните си 4 съперника в Бундеслигата, пристигнали на „Алианц Арена“ с разлика от минимум 3 гола. В същото време са триумфирали в 4 от последните си 5 спора с Майнц на същия този стадион, като интересното е, че само в един от случаите това се е случило с отбелязаната в края на миналото изречение голова разлика.

При последната си визита на този стадион Майнц беше коренно различен тим, практикуващ добър футбол и използващ отлично статичните положения. В настоящия си вид същият този отбор не представлява никаква заплаха за Байерн, а 7-те загуби в обхвата на последните 8 визити в Бундеслигата са красноречив знак, че нищо добро не ги чака точно на „Алианц Арена“. Левандовски ще се развихри и ще направи голяма крачка към спечелването на голмайсторския приз.

Прогноза: Байерн -2
Коефициент:1.95 от efbet-logo
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *