Милан – Рома – анализ

Scorebg.com » Милан – Рома – анализ

Милан – Рома – прогноза

Милан - Рома-прогноза

Обоснована прогноза за най-интрересния двубой от Серия А, между Милан – Рома

Задава се един много, много интересен двубой между Милан и Рома, който ще изиграе своята роля за развитието на целия сезон.

Това е в сила най-вече за римляните, които изостанаха от второто място и макар и настоящото им (третото) да води до участие в „Шампионска лига“, то плейофите са неизбежни, а с оглед на това какви опоненти могат да им се паднат там, то безспорно много по-добър вариант е да стигнат до бързо подобряване и да направят финален щурм и посредством победа срещу Милан още към края на кръга да си върнат второто място, което вече е притежание на Наполи поне за кратко.

Рома не е от онези отбори, които ще отидат на „Сан Сиро“, за да влязат в някакво тактическо съперничество и да се надяват на победа с 0:1. Въобще не е изключен вариант, при който те да победят точно с такъв резултат, но дори това да се случи, то определено няма да е вследствие на казаното в предишното изречение.

Веруюто им е – постоянни опити за реализиране на голове, зрелищен футбол и много емоции за феновете. Милан ще подкрепи същото и то не с една, а с две ръце. Спящият гигант все по-често влиза в тази си роля и въпреки това няма да изпадне в защитна. В какъвто и вид да е, този тим си остава един от най-големите в страната и за вечни времена ще се ползва с грандиозните успехи, които са зад гърба му.

Парадоксалното е, че след 4 поредни домакински триумфа – над Фиорентина, Киево, Дженоа и Палермо, тимът на Милан отстъпи на борещия се за спасение Емполи. Рома е третият най-силен гост в лигата, като триумфира в 10 от 17-те си излизания от „Олимпико“. Наличието на страшно сериозни футболисти в офанзивен план е причината за процъфтяването на тима.

5 поредни победи извън Рим за него като средно вкарваше по точно 3 гола за този период – наистина забележително постижение. Ще вметнем накратко и контузените и наказани за този двубой, като за Милан това са Делофеу и Куцка, а за Рома – Щротман и Рюдигер. В крайна сметка тези два толкова офанзивни тима ще се завърнат към двуострата игра и ще запишат 4-и сблъсък помежду си с гол/гол в обхвата на последните 5.

Двубой:Милан – Рома
Начало:”Сан Сиро” 21:45
Прогноза: гол/гол
Коефициент:1.50 в efbet-logo
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *