Манчестър Юнайтед – Суонзи

Scorebg.com » Манчестър Юнайтед – Суонзи

Манчестър Юнайтед – Суонзи – анализ с прогноза

Манчестър Юнайтед - Суонзи

Футболен анализ с прогноза за срещата на Манчестър Юнайтед – Суонзи

Предварителните предвиждания са в посока за изразителна победа на домакините, но всъщност като нищо за пореден път те сами ще си създадат главоболия. Един от най-любопитните факти преди началото на сблъсъка е, че Манчестър Юнайтед не познава вкуса на поражението вече в над 20 поредни сблъсъка в Премиър лийг и въпреки това е на втори план в спора за завършване в Топ 4.

Всъщност изоставането на тима на Жозе от градския съперник Ман Сити, който е трети, е само точка, която като нищо може да бъде заличена още след края на днешния ден. Неоспоримо е това, че тимът от червената част на Манчестър е крайно обезпокояван от неспирните травми.

В ролята на първи жертви бяха Смолинг и Джоунс, после Мата, Погба, Ибрахимович и Рохо, за да се стигне дотам, че португалският специалист да не е в състояние да използва една голяма част от титулярите си. Поради ограничения си избор на пейката на неговия тим в домакинството на Суонзи ще забележим някои имена, будещи сериозен интерес най-вече със своята неизвестност – това се отнася за Пул и Уилкок. Редом до тях ще бъдат Перейра, Туанзебе, Ромеро, Руни, Бортук-Джаксън, Дармиан и Йънг. На игралното поле за „червените дяволи“ от самото начало на сблъсъка ще излязат Де Хеа, Валенсия, Баили, Блинд, Шоу, Ерера, Карик, Лингард, Михитарян, Марсиал и Рашфорд.

Освен вече изброените играчи, попълващи лазарета на тима, сблъсъкът ще бъде пропуснат и от Маруан Фелайни, който си изкара безумен червен картон в дербито със Сити.

Суонзи ще разчита на Фабиански, Ноутън, Фернандес, Моусън, Олсън, Керъл, Бритън, Фер, Сигурдсон, Аю и Йоренте. През седмицата известни болежки тормозеха левия краен бранител Мартин Олсон, както и титулярът в средата на терена – Лирой Фер, но много вероятно е и двамата да попаднат в стартовия състав.

Лебедите“ хвърлиха редица изненади именно срещу Манчестър Юнайтед през последните години. Във всеки от последните 5 спора с тях те неизменно се разписваха, а в 3 от тези случаи даже се озоваха в печеливша позиция. Отново и отново „лебедите“ ще се превърнат в „черна котка“ за манчестърския гранд, като за 6-и пореден път ще матират отбраната на „дяволите“ и ще въведат срещата в безкрайно интересно русло.

Прогноза: гол/гол @ 2.10
Коефиециент:bet365 - link
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *