Кристъл Палас – Манчестър Юнайтед

Scorebg.com » Кристъл Палас – Манчестър Юнайтед

Кристъл Палас – Манчестър Юнайтед

Кристъл Палас

Възходът на Кристъл Палас продължава като доведе до изкачване на 13-то място в подреждането. Доскоро тимът беше включван в битката за оцеляване, но след като загуби едва два от последните си 10 двубоя във всички турнири, вече може да гледа и към завършване в средата на таблицата.

Момчетата на Рой Ходжсън изнесоха поредна изумителна среща през уикенда когато се наложиха с 1:4 във визитата си на Лестър и със сигурност показаното от тях по време на тези 90 минути се включва в златните им моменти от сезона. Такива се натрупаха страшно много и то все срещу отбори от най-висок калибър.

Кристъл Палас се превърна в много голяма спънка за най-силните тимове в страната, като неведнъж разгръщаше уменията си точно в такива случаи. Всичко това значи, че може да се очаква „орлите“ да демонстрират най-доброто от себе си и в задаващия се случай, в който приемат Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ са в изумителен възход под ръководството на Оле Гунар Солскяаер.

Манчестър Юнайтед

За тяхно най-голямо съжаление се пропукаха само в един двубой и той беше най-важният им – първият от 1/8-финалите в най-комерсиалния евро-турнир. Поражението от ПСЖ с 0:2 насред „Олд Трафорд“ намали шансовете им за класиране в следващата фаза до минимум. Въпреки това „червените дяволи“ ще направят всичко възможно, за да сътворят едно много голямо завръщане насред „Парк де Пренс“. Преди това те имат още няколко сблъсъка, които са не по-малко важни. От огромно значение за тях ще е да продължат с победната си серия в първенството и да завършат в голямата четворка.

Доскоро те бяха на последното място от нея, но го загубиха след като завършиха при равенство през уикенда, а в същото време Арсенал спечели домакинството си на Саутхямптън с 2:0.

Най-лошата новина за „червените дяволи“ е, че отново имат страшно много контузени футболисти. В това число се включват: Ерера, Джоунс, Лингард, Мата, Матич и юношата Гринууд. До последно под въпрос ще са: Валенсия, Марсиал, Дармиан и Рашфорд.

Сходен брой травмирани футболисти са изпълнили и лазарета на съперника. Там са: Уан-Бисака, Сперони, Уикъм, Сако, Суаре и Кели.

От много дълги години насам „орлите“ са един от най-удобните съперници за Манчестър Юнайтед, като вече в над 15 поредни сблъсъка нямат победа срещу тях. Точно тук домакините ще използват прекрасната си серия и ще създадат известни затруднения на именития си съперник, като ще намерят и път към вратата му.

Не се вижда как този бляскав Манчестър Юнайтед няма да се разпише във вратата на Гуаита, така че головете тук ще са в изобилие.

лига: Англия – Висша лига
среща:Кристъл Палас – Манчестър Юнайтед
прогноза: Да отбележат и двата:Да
коефициент:2.10 от при нова регистрация в betfair
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *