Кристъл Палас – Манчестър Сити

Scorebg.com » Кристъл Палас – Манчестър Сити

Обоснована прогноза за Кристъл Палас – Манчестър Сити

Кристъл Палас - Манчестър Сити

Прогноза с анализ за срещата на Кристъл Палас – Манчестър Сити от Англия – Висша Лига

„Гражданите“ на Гуардиола гостуват на един неособено приятен стадион, на който често дори големите бъркат. Тимът на Пардю влезе добре в кампанията, но първоначалният му устрем бързо беше охладен и вече в 5 последователни сблъсъка успехите тотално отсъстват. Още по-лошата новина за домакините е, че отстъпиха на всеки от последните си 4 съперника – Уест Хям, Лестър, Ливърпул и Бърнли.

На дневен ред излиза много, много големият брой инкасирани голове – 3 от Лестър и Бърнли, 4 от Ливърпул и 1 от Уест Хям. Това е аспектът от играта, в който Пардю и неговите хора трябва да поработят и да превъзмогнат тази посредственост, която е обхванала отбранителния им вал. Изобщо няма да е лесно да го постигнат и то в течение на сезона, когато вече имат изградена селекция, а самият наставник е придобил вижданията си за това какъв да е обликът на тима му. Много вероятно е падението на „орлите“ да продължи с нов сблъсък, в който да инкасират дори 3 или повече гола.

Препоръчваме тази опция, която се оценява страшно високо от букмейкърите, а именно Манчестър Сити да вкара 3 или повече гола в срещата. Във всеки от последните два директни спора „гражданите“ буквално размазаха Кристъл Палас – с 5:1 в турнира за купата на лигата през октомври 2015-а и с 4:0 в първенството – през януари месец тази година.

Хората на Гуардиола, които помитаха съперник след съперник в заранта на кампания, са разклатени и все по-често стъпват накриво. Контузиите отново застигнаха техния титулярен капитан – Венсан Компани, който през последната година по-често е в лазарета, отколкото на игралното поле. Въпреки това белгиецът ще премине през късен фитнес-тест и може и да попадне в разширения избор на Гуардиола. В аналогична ситуация са Саня и Фернандо, докато единственият, който на 100% е извън плановете на испанеца е Делф.

Общо взето не са толкова много неприятностите за гостите. Чакаме “гражданите” да изплуват на повърхността и да преоткрият най-силните си мигове. Много повече са смущенията за „орлите“, които няма да може да използват един от най-силните си футболисти от началото на кампанията – вратаря Стийв Манданда. Той е с неприятна травма в коляното и е аут в дългосрочен план.

Сходно е положението и на Папе Суаре, който още няколко месеца няма да може да поднови тренировки. Другите сигурни отсъстващи за „орлите“ са титулярният централен нападател – Бентеке, както и Реми. Ледли и Сако остават с известна въпросителна, като не се изключва възможността да бъдат сред 18-те за сблъсъка. Сред толкова много несполуки и само 2 победи в последните си 9 двубоя „гражданите“ изпитват належаща нужда от взимането на пълния комплект от точки. Вдъхновени от Де Бруин и Агуеро, те ще вземат значим успех срещу удобен опонент.

 

Прогноза:Манчестър Сити или Манчестър Сити  -1
Коефициент 1.50 или 1,75  bet365-link
Статус: Победа и върнат залог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *