Байер Леверкузен – Борусия Мьонхенгладбах

Scorebg.com » Байер Леверкузен – Борусия Мьонхенгладбах

Прогноза Байер Леверкузен – Борусия Мьонхенгладбах

Байер Леверкузен - Борусия Мьонхенгладбах

Прогноза за Байер Леверкузен – Борусия Мьонхенгладбах

В центъра на вниманието на футболните запалянковци в цяла Германия за съботния следобед застава спорът между Байер Леверкузен и Борусия Мьонхенгладбах.

Байер Леверкузен

Аспирините“ правят един отчайващ сезон като едно от малкото хубави неща за тях в неговия ход е това, че прескочиха групите на „Лига Европа“ и то по един много категоричен начин като в крайна сметка завършиха пред отборите на АЕЛ Ларнака, Цюрих и Лудогорец. По много необичаен начин се развиват нещата за този отбор от няколко години насам като колебливите му резултати са най-нормалното нещо при подобно положение.

Ръководните фактори направиха редица глупости в последно време като първо оставиха треньора Хайко Херлих начело на тима в един момент, в който беше напълно нормално да прибегнат до рокада. Някак си това не се случи, а впоследствие Херлих изгради една мини-серия от 3 поредни победи една от които беше именно срещу Лудогорец, но не след дълго несполучливите изяви на тима му отново получиха проявление.

И точно преди паузата Леверкузен отново започна да печели като измъкна и трите точки от „Фелтинс Арена“ в голямото дерби с Шалке 04, а няколко дни след това от ръководството на тима обявиха раздялата с Херлих като на негово място застана Петер Бос. Той направи голям личен скок във времето, през което беше начело на Аякс, което му донесе и преход в немския елит, където обаче не сполучи да демонстрира най-доброто от себе си и не след дълго Борусия Дортмунд реши да го смени. Ето, че не няколко месеца по-късно той е обратно в Бундеслигата, поемайки един от големите тимове, които позагубиха част от старата си слава.

Борусия Мьонхенгладбах

С наличните футболисти следва този отбор на Леверкузен да е при всички положения в Топ 6, а понастоящем изоставането от там е едва 3 пункта. В най-скоро време „аспирините“ могат да погледнат към завръщането си редом до най-добрите в страната. От няколко години насам Борусия Мьонхенгладбах е един от отборите, които рядко напускат шестицата. Изявите на „жребците“ се подобряват все повече, а заслугата за всичко това е най-вече на Дитер Хекинг.

Той дойде в един неособено добър момент за тима и го стабилизира в много кратък срок. Същият е един от големите привърженици на атакуващия стил на игра и няма никакво съмнение, че ще продължи да разчита на него и в гостуването на Леверкузен.

Въобще не е случайно това, че нагласите са за истинско зрелище в съботния следобед насред „БайАрена“. Феновете на футбола ще видят точно такова, като получаването му ще бъде инициирано от атакуващите футболисти и на едните, и на другите, а головете ще са страшно много.

лига: Германия – Бундеслига 1
среща: Байер Леверкузен – Борусия Мьонхенгладбах

прогноза: Над 2.5 гола
коефициент:1.70 от melbet
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *