Айнтрахт Франкфурт – Бенфика

Scorebg.com » Айнтрахт Франкфурт – Бенфика

Прогноза за Айнтрахт Франкфурт – Бенфика

Айнтрахт Франкфурт - Бенфика

Обоснована прогноза за двубоя от 1/4 финалите на шампионска лига

Айнтрахт Франкфурт

Айнтрахт Франкфурт допусна по много лек начин да загуби с 4:2 във визитата си в Португалия и така вече е считан за едва ли не сигурен отпадащ. Точно този отбор на немците обаче, който има толкова сериозен вкус към вкарването на попадения, въобще не следва да бъде зачеркван лесно.

Преди няколко дни той жертва домакинството си на Аугсбург в Първа Бундеслига само и само, за да е свеж за това на Бенфика от „Лига Европа“, така че това определено ще позволи на Лука Йович и компания да разгърнат най-доброто от себе си. Те се нуждаят от задължителна победа и то с минимум два гола разлика като в най-благоприятния случай за тях такава с 2:0 ще е напълно достатъчна, за да ги прати в следващата фаза на надпреварата.

Айнтрахт е много силен домакин и това, че въобще не беше убедителен срещу Аугсбург в неделната вечер, въобще не трябва да води до направата на някакви заключения за отбора. Той се разписа на минимум 3 пъти в 3 от последните си 6 домакинства, така че определено има перспектива пред себе си да продължи тази си голова серия и не само да победи, а и да отстрани Бенфика.

С футболисти като Йович, Ребич, Алер и Костич, вкарването на голове е най-малкият проблем за немците, които и в този случай ще изумят с играта си в атака. Неотдавна португалският им съперник беше в една блестяща серия от 7 поредни победи като гост, която намери своя край във визитата на Динамо Загреб в началото на март, а от тогава до днес, отборът се пропуква все повече при излизанията си от собствения стадион. Във всеки от последните си два двубоя се наложи на Айнтрахт Франкфурт да играе много дълго време с намален състав.

Бенфика

Срещу Бенфика още в 20-та минута Н‘Дика получи червен картон, а през уикенда срещу – Аугсбург секунди след започването на втората част единственият им официално предупреден футболисти до онзи миг – Фернандеш, се сдоби с втори жълт картон и така остави отбора си с човек по-малко, което доведе и до тоталния крах.

Не след дълго Айнтрахт Франкфурт ще сложи край на тази потресаваща серия и срещу Бенфика не само, че ще запази числовия си състав пълен в хода на 90-те минути, а и ще стигне до една от най-важните си победи през сезона.

лига: Шампионска лига – 1/4 финал
среща: Айнтрахт Франкфурт – Бенфика
прогноза: Айнтрахт Франкфурт
коефициент:1.80 от Мелбет
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *