Ревю на сайт за платени футболни прогнози

Scorebg.com » Статии » Ревю на сайт за платени футболни прогнози

Решихме да напишем едно ревю на един популярен сайт за футболни прогнози с доста агресивна реклама в интернет.
Става въпрос за http://www.bernardtips.com/. Сайтът е добре направен и лесно достъпен. Предлагат два пакета за достъп до техния сайт – Златен и Сребърен. Цените са съответно 199 евро за златния и 99 евро за сребърния пакет. Не казвам, че не е скъпо, но на фона на успеваемостта, която декларират и за периода – 1 месец, цената изглежда сравнително рентабилна.

Какъв обаче е проблема? 

На началната страница виждате записи от дадените от тях футболни прогнози. Снимка.

Успеваемостта е повече от впечатляваща.

Какво обаче се случва, след регистрация?

Оказва се, че тази статистика не е съвсем вярна – пълната статистика е достъпна само след като сте регистриран потребител и съответно
сте платили за един от двата пакета. Както може да се очаква, успеваемостта е далеч от тази която е декларирана на началната страница.

За да потвърдя думите си прилагаме прогнозите от последните два дена.
Прогнозите за 19.04 – са три – една за сребърния пакет и още две за златния пакет, какво обаче виждате Вие на заглавната страница една единствена прогноза за 19.04 и то загубена. Както можете да се досетите и другите две прогнози за губещи.

Ако си мислите, още че е някаква “неволна” грешка – не е така! Ето прогнозите и за 20.04.2012 – за сребърния пакет тя е само една – Cork City срещу Sligo Rovers прогноза за над 2.5 гола при коефициент 2.2. В златния пакет има колонка от 4 мача с коефициент 9.22. Тъй като мачовете ще се играят днес, Ви приканвам да проверите утре статистиката на този сайт.

Аз лично съм купувал прогнози от този сайт за 1 месец – и Ви уверявам, че всичко написано е истина. Не казвам, че не можете да печелите пари от техните прогнози, напротив можете да печелите, но за целта ще са Ви необходими доста солидни средства и много добра дисциплина. Едва ли ще успеят да спечелят 10-12 чисти единици печалба за един месец. Което на прост език означава, че ако играете всички техни прогнози с единичен залог от 100 лв – чиста Ви месечната печалба ще е около 1000-1200 лв.  За да постигнете това обаче, пак казвам трябва да имате солидна банка, виждал съм тяхна статистика в която имат 6-7 последователни загубени прогнози + цената която трябва да платите, се получава доста сериозна сума.
Защо написахме тази статия?

Просто за да имате представа за този сайт. Ако сте почнали да залагате от скоро и търсите бързи печалби, може би сте попадали на този сайт – най-вече заради рекламата му. Решението дали ще го ползвате си остава изцяло ваше – въпреки, че използват методите на скам сайтовете за да Ви спечелят като клиент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *