Прогноза за Реал Мадрид – Борусия Дортмунд

Scorebg.com » Прогноза за Реал Мадрид – Борусия Дортмунд

За да направим прогноза за този двубой, първо ще се фокусираме на основно на моментната форма, мотивация,контузените и други фактори, който имат отношение към този мач.То този момент ясно е едно – Реал Мадрид не успя да победи нито един път Борусия Дортмунд, през изигранитетри мача в това издание на Шампионска Лига.

Въпросът е един ще успее ли “белият балет” да го направи внай-важният момент и има ли сили да отстрани вече бившият немски шампион?

Мотивацията 

Определено в момента Реал Мадрид определено изпитва някакви проблеми, който идват основно от съблекалнята.Дали има някакво напрежения в отбора или има някаква несигурност около бъдещето на Жозе Моуриньо, не е лесно да бъде отговорено лесно? На няколко пъти през сезона “излиза” информация, Жозе Моуриньо, че иска да напусне след края на сезона, като дори някой медии го пращат обратно в Челси. За съжаление феновете на Реал Мадрид, проблемите не свършват до тук – техният отбор не изглежда достатъчно отдаден към това което прави на терена и не само срещу Борусия Дортмунд а и в мачовете от първенството.

За реваншът Борусия Дортмунд излиза с комфортна преднина от 3 гола. Както всички знае немските отбори се славят с изключителна дисциплина и заедно с факта, че все още отборът не е допуснал загуба в Шампионска Лига, правят задачата на Реал Мадрид изключителна трудна.Определено на “хартия” Реал Мадрид е по-стойностния отбор, но немският отбор показва нещо което техният съперник определено му липсва – отборен дух и колектив. Испанските “крале” са правили и невероятни обрати в тяхната история, срещу техният най-голям комшар – немските отбори. През сезон 1985/86 Реал Мадрид, губи катастрофално от Борусия (Мьонхенгладбах) с 5:1, но после успява да победи с 4:0 и така продължава.

Какво мислят букмейкърите?
Победа на Реал Мадрид се котира на 1.65, равенство на 4.50 а победа на Борусия при внушителния коефициент 5.00, на колкото се оценя и шансът на белият балет да продължи напред. Прогноза от типа под/над 2.5 гола ни изглежда рискова, още по-малко и коефициентът който предлагат зад над 2.5 гола е едва 1.40 а за под 2.87. По-резонно е да погледнем вариантите за под/над 3.25 гола – 1.90 и 2.00. Нашата прогноза е Х2, но ще се

застраховаме малко с азиатски хендикап Борусия Дортмунд +1@1.90 в футболен залог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *