Симоне: Анчелоти ще има по-голям успех от Моуриньо

Scorebg.com » Новини » 2013 » Симоне: Анчелоти ще има по-голям успех от Моуриньо

Бившият треньор на Монако Марко Симоне вярва, че подходът на Карло Анчелоти към тренировките ще му помогне да се справи по-добре от неговият предшественик на ръководния пост в Реал Мадрид.

Симоне е убеден, че 54-годишният италиански стратег ще се радва на по-голям успех с тима на „Лос Бланкос”, отколкото неговият португалски колега Жозе Моуриньо.

Анчелоти замени мениджърът на Челси малко преди започването на настоящия сезон, след като португалецът имаше сериозно неразбирателство с редица ключови играчи от състава на мадридчани.

Симоне вярва, че уменията на неговият сънародник да се справя с конфликтни ситуации в даден отбор ще се окажат важни в ръководенето на „Лос Бланкос” и той ще се представи по-добре от Моуриньо.

По този повод бившият италиански национал заяви пред испанския вестник „Marca”:

„Анчелоти ще бъде успешен мениджър на Реал Мадрид. Да ръководиш отбор като Реал Мадрид е лесно в някой насоки, но трудно в други.”

„Лесно е защото разполагаш с играчи като Кристиано Роналдо, които въпреки лошата тактическа схема, пак могат сами да спечелят много мачове.”

„Трудно е защото трябва да се справяш с голямото его на футболистите, които са част от клуб като този на Реал Мадрид.”

„Анчелоти ще има по-голям успех от Моуриньо тук. Аз съм голям фен на Моуриньо, но той трудно се справя с конфликтите в даден отбор.”

В следващият кръг от Примера Дивисион мадридчани гостуват на Алмерия, като повечето футболни прогнози за този мач са на страната на „Лос Бланкос”.

Очаквайте още актуални новини и футбол промоции за големите европейски първенства и местната А група.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *