Рибери: Байерн Мюнхен могат отново да спечелят всичко

Scorebg.com » Новини » 2013 » Рибери: Байерн Мюнхен могат отново да спечелят всичко

Халфът на „баварците” Франк Рибери смята, че неговият тим е способен да жъне големи успехи както на местно, така и на световно ниво през новия сезон.

30-годишният френски национал вярва, че тимът на германските шампиони е способен да направи още един требъл и под ръководството на своя нов старши-треньор Пеп Гуардиола.

Само преди няколко месеца, Байерн Мюнхен станаха първият германски тим, който някога е успявал да спечели титлата в Бундеслигата, Купата на Германия и Шампионска лига в един сезон.

„Баварците” демонстрираха невероятна форма в приятелски турнир през изминалия уикенд, където успяха да победят отборите на Хамбург и Борусия М’ьонхенгладбах и Рибери смята, че те отново са способни да повторят миналогодишния си успех, ако успеят да поддържат същия силен отборен дух.

По този повод той заяви във футболен коментар на живо пред германските медии :

„Ако продължаваме да играем, така както го сторихме по време на ‘Телеком Къп’ и се държим като отбор, не виждам да имаме някакви сериозни проблеми през новия сезон.”

„Можем да спечелим всичко отново, ако играем задружно.”

„Въпреки това, може да бъдем възпрепятствани от най-различни трудности, както всеки един отбор.”

Байерн приемат тима на Барселона в приятелски мач, като се очаква двата отбора да предложат зрелишен футбол на живо от „Алианц Арена” тази сряда .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *