Пирло: Ювентус са готови за Селтик

Scorebg.com » Новини » 2013 » Пирло: Ювентус са готови за Селтик

Плеймейкърът на „старата госпожа” Андреа Пирло смята, че неговият отбор е готов за осминафиналния сблъсък от Шампионска лига срещу Селтик.

33-годишният халф на италианските шампиони е уверен, че Юве ще елиминират шотланския гранд и ще се наредят сред последните осем отбора в най-комерсиалният европейски клубен турнир.

Селтик успяха изненадващо да победят Барселона у дома в груповата фаза на Шампионска лига, но Пирло смята, че неговият тим няма да допусне същата грешка като „каталунците” и ще бъде готов за всякакви изненади.

Във връзка с предстоящия сблъсък, Пирло заяви в последните футболни новини на „Tuttosport” :

„Ние сме готови за всякакви изненади. Видяхме как Селтик успя да победи Барселона, но може би сме по-добре подготвени от ‘каталунците’, защото знаем как бързо да се адаптираме към обстоятелствата.”

„Барса играха невероятен футбол, но Селтик успяха да ги неутрализират с техния оригинален подход към срещата. Каквото и да опитат срещу нас, Ювентус ще бъде готов да отговори подобаващо.”

„Ако те смятат да играят качествен и нападателен футбол, Юве ще отговори със същото. Ако ли пък искат битка, ние сме готови да се борим до край.”

Първият  сблъсък между двата отбора ще се проведе във вторник вечер от 22:45 часа, като се очаква двата гранда да предложат зрелищен футбол на живо от на „Паркхед” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *